06-46114116 en Mail alertrijschool@me.com

I-theorie


Het leren van de theorie word onderschat en dat blijkt ook wel uit het percentage! Slechts 38% van alle kandidaten slaagt in een keer!


Onze ervaringen met i-Theorie zijn zonder meer goed te noemen! In dit pakket zitten standaard 50 theorie-examens, diverse films over gevaarherkenning en ook de instructiefilms voor rijlessen zitten hier standaard in.


Maar hoe goed dit pakket ook is, als je 2 dagen voor je theorie examen gaat leren is de kans dat je slaag niet al te groot, dus ons advies is begin op tijd met leren!


Praktijk


Net zoals je vroeger hebt leren fietsen, leren wij jou het autorijden in stappen, dus niet instappen en direct de snelweg op of dwars door het centrum heen!


Nee wij beginnen met veilig instappen en wegrijden en als je je vertrouwd voelt met de bediening van de auto gaan wij verder met de volgende stap.


Helaas hebben wij geen glazen bol waarin wij kunnen kijken hoeveel lessen je je nodig hebt. Wij streven er echter na om jou met zo’n min mogelijk lessen veilig en verantwoord klaar te stomen voor het praktijk examen.

Proefles


Wij willen je graag kennis laten maken met onze rijschool, waarbij wij jou een zo eerlijk mogelijk advies willen geven.


En om meteen maar met eerlijk te beginnen, een GRATIS proefles bestaat natuurlijk niet! Wij berekenen voor een proefles van 90 minuten € 27,50 maar als je besluit om na deze proefles verder te gaan dan krijg je deze € 27,50 aan korting weer terug.


Proefles aanvragen? Klik dan HIERWij zijn aangesloten bij de:Wij geven rijles onder andere in de volgende plaatsen: Utrecht, Maarssen, De Bilt, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Amstelveen, Uithoorn en Mijdrecht.

Contactgegevens:


Pimpernelstraat 15
3544BD UTRECHT
alertrijschool@me.com
0646114116

Lesovereenkomst en Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


Mijn CBR nummer 6093X1

Machtig mijn rijschool op MIJN CBRBasisvorm Hoogteverschil © Uwilthosting.nl - Ontwerp © Niek Reus, Uwilthosting.nl