06-46114116 en Mail alertrijschool@me.com
Kwaliteit en betrokkenheid

Mijn doel is, leerlingen te leren autorijden op en leuke en uitdagende manier. Leerlingen bewuste te maken om te leren omgaan met het voertuig, en zelfstandige en veilig te kunnen autorijden. Dit geheel moet in een ontspannen sfeer gebeuren. Autorijlessen is maatwerk, daarom zijn onze lessen individueel opgebouwd naar je eigen leerstijl.
We training in een bepaald gebied, dus als je meer uit je les wilt halen, kom je naar het speciaal uitgekozen gebied waar jij of zij aan toe is.
Dit bespaart je veel kosten en je bent geen taxi aan het spelen voor andere leerlingen.

Door het gebruik van Lescam kan iedere kandidaat thuis de gereden rit nog eens rustig terug kijken, kunnen de ouders naar de vorderingen van hun zoon of dochter bekijken. Geen leerling is het zelfde en iedere leerling bepaald zelf zijn of haar snelheid waarmee ze het rijbewijs wil behalen.

Het enige wat ik bepaal is wanneer je gaat afrijden, want ik weet wanneer je klaar bent om examen te kunnen doen en in 1 keer slagen is natuurlijk veel en veel goedkoper dan er 2, 3 of meer keren over te moeten doen!


  • Een proefles van 90 minuten kost bij ons € 65,- en nu slechts € 27,50 om je aan te melden klik dan HIER  • Ook voor leerlingen die 16,5 jaar zijn lijden wij op.

Wij zijn aangesloten bij de:Wij geven rijles onder andere in de volgende plaatsen: Utrecht, Maarssen, De Bilt, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Amstelveen, Uithoorn en Mijdrecht.

Contactgegevens:


Pimpernelstraat 15
3544BD UTRECHT
alertrijschool@me.com
0646114116

Lesovereenkomst en Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


Mijn CBR nummer 6093X1

Machtig mijn rijschool op MIJN CBRBasisvorm Hoogteverschil © Uwilthosting.nl - Ontwerp © Niek Reus, Uwilthosting.nl