06-46114116 en Mail alertrijschool@me.com
Het Lescamsysteem is bij de prakijklessen en waardevolle aanvulling op het behalen van je rijbewijs.

Aan het einde van de les kunnen de opgenomen beelden op het sd-kaart meegegeven worden aan de leerling, zodat deze thuis alsnog naar de beelden kan kijken, voor zelf-analyse. Het is de bedoeling om deze beelden als huiswerk te bestuderen en je beter te kunnen bereiden voor de volgende lessen. De verkeerssituatie kun je makkelijker bestuderen. Je krijgt hierdoor meer verkeersinzichtelijk over de construtitie van de weg. De instructies van de rijinstructeur worden beter gezien en gehoord zodat de leerling zich kan verdiepen in de afgelopen les en zich beter kan voorbereiden op de volgende les.

De ouders kunnen thuis mee kijken naar de vorderingen van hun kinderen die zij hebben gemaakt.
D

De player van een 2-kanaals camera Lescam1280-G3

GPS Systeem
Het camerasysteem heeft een ingebouwde GPS systeem, waarbij men met behulp van Google Earth te alle tijden kan weten waar de verkeerssituatie zich afspeelt op de kaart. Deze wordt geactiveerd zodra de auto camera begint op te nemen.
Op deze manier kan men ook de constructie en de tekens en borden op de weg en naast de weg bestuderen en herkennen en je stratenkennis verbeteren.

Klikt op onderstanden oranje link en Download lescam bestand met de Dongel werkt Google Earth goed, voor een duidelijke en overzichtelijke stratenkennis.

(Deze dongel is verkrijgbaar bij Alertrijschool tegen een borg van € 29,- )Algemene Handleiding voor Lescam Player met Dongel:

a. Download de Lescam player-G3 via de link via bovenstaande knop

b. Plaats hem op een locatie waar je het makkelijk kunt vinden

c. Unzip het bestand

d. Als het bestand is gedecomprimeerd, maak deze map open

e. je ziet een bestandsnaam, dit is de player: enc_LescamPlayer-G3.exe

f. Plaats de dongel in je laptop/ PC

g. Na plaatsing van de dongel, kun je de player openen.


Wij zijn aangesloten bij de:Wij geven rijles onder andere in de volgende plaatsen: Utrecht, Maarssen, De Bilt, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Amstelveen, Uithoorn en Mijdrecht.

Contactgegevens:


Pimpernelstraat 15
3544BD UTRECHT
alertrijschool@me.com
0646114116

Lesovereenkomst en Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


Mijn CBR nummer 6093X1

Machtig mijn rijschool op MIJN CBRBasisvorm Hoogteverschil © Uwilthosting.nl - Ontwerp © Niek Reus, Uwilthosting.nl